Free Shipping over 130 € for EU countries . Nakupujte tu

Módne tipy

Jesenná móda: Tipy a trendy pre novú sezónu

Jeseň je čas zmeny, a to sa týka aj módy. Listy menia farbu, vzduch sa ochladzuje a je načase zbaliť letné oblečenie a vytiahnuť jesenný šatník. Aké sú najhorúcejšie trendy jesennej módy v roku 2023?

Tu je niekoľko tipov a trikov, ktoré môžete využiť počas tejto jesennej sezóny:

jednofarebné oblečenie

  • Vrstvy. Jednou z najlepších vecí na jesennej móde je to, že môžete vrstviť a vytvárať rôzne štýly. Začnite základným tielkom alebo tričkom a potom pridajte sveter, vestu alebo bundu. Môžete tiež pridať šály, klobúky a šperky, aby ste doplnili svoj outfit.
  • Teplé a príjemné tkaniny. Jeseň je predovšetkým o príjemných materiáloch, ako je vlna, kašmír a flanel. Tieto materiály vás udržia v teple a pohodlí v chladnejšom počasí.
  • Sýte farby jesene. Jeseň je skvelým obdobím na nosenie sýtych farieb, ako je bordová, námornícka modrá a olivovo zelená. Tieto farby sú trend a určite nimi nepokazíte žiadny outfit.
  • Nebojte sa doplnkov. Doplnky môžu jesenný outfit skutočne pozdvihnúť. Výrazný náhrdelník, slnečné okuliare alebo klobúk dodajú vášmu vzhľadu osobnosť.

TREND ALERT

Tu je niekoľko konkrétnych trendov na jeseň 2023, ktoré nemôžeme nespomenúť:

  • Nadrozmerné blejzre. Oversized blejzre sú skvelým spôsobom, ako dodať svojmu oblečeniu nádych sofistikovanosti a umeleckého vzhľadu. Môžete si ich obliecť k sukni, šatám, alebo k džínsom a tričku.
  • Kožené kúsky. Eko koža je veľkým trendom túto jeseň. Kožené bundy, sukne, nohavice a topánky nájdete vo všetkých farbách a štýloch.
  • Monochrome outfits. Nosenie jednofarebného oblečenia je minimalistické a estetické riešenie. Vyberte si oblečenie v jednej farbe, napríklad v čiernej, béžovej alebo olivovej.

Bez ohľadu na to, aký je váš osobný štýl, existuje veľa spôsobov, ako tento rok zaujať a nezapadnúť do davu. Nezabudnite na vrstvenie, výber teplých a príjemných materiálov, výrazné a sýte farby jesene a nebojte sa doplnkov.

SOMETHING COOL

Ak hľadáte niečo naozaj skvelé do svojho jesenného šatníka, pozrite si metalické kúsky. Metalické farby sú veľkým trendom na jeseň 2023 a sú skvelým spôsobom, ako dodať svojmu oblečeniu šmrnc. Strieborná farba bola na módnych mólach v roku 2023 všade. Návrhári ako Tory Burch, Dior, Chanel, Coach a Jean Paul Gaultier zahrnuli do svojich kolekcií trblietavý nádych. Kovové kúsky nájdete vo všetkých druhoch výrobkov, od búnd a sukní až po topánky a doplnky.

Tu je niekoľko tipov na styling metalických kúskov:

  • Začnite malými krokmi. Ak si nie ste istí, ako nosiť metalické farby, začnite s malým kovovým doplnkom, napríklad náhrdelníkom alebo náušnicami.
  • Kombinujte a prispôsobujte. V jednom oblečení môžete kombinovať rôzne metalické odtiene. Môžete napríklad skombinovať zlatý náhrdelník so striebornou sukňou.
  • Zvyšok oblečenia nechajte jednoduchý. Pri nosení metalických kúskov je dôležité zachovať jednoduchosť zvyšku oblečenia. To pomôže týmto kúskom vyniknúť.

S týmito tipmi budete na jeseň 2023 určite vyzerať štýlovo a cool.

metalické nohavice

Titulný obrázok: @mandybork

Food & Drinks